Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп нарече 4 април -

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп нарече 4 април -
Коментари Харесай

Тръмп: Обвинението беше най-добрият ден в живота ми, никога не съм имал по-високи рейтинги

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп назова 4 април - денят, в който беше упрекнат от съда в Ню Йорк за машинация и краткотрайно задържан - " най-хубавият ден в историята “.

" Беше необикновено преживяване, може би най-хубавият ден в историята за някой, който е претърпял неоснователни обвинявания “, написа той в своята обществена мрежа Truth Social в сряда.

Политикът означи, че карцерът и повдигането на обвинявания са повлияли позитивно на проектите му да взе участие в президентските избори през 2024 година " Рейтингът ми в никакъв случай не е бил толкоз висок, бяха събрани 10 милиона $ за [предизборната] акция и денят приключи с доста значима тирада “, означи той.

Освен това уебсайтът за набиране на средства за предизборната акция на Тръмп към този момент предлага алтернатива за закупуване на републиканска тениска, стилизирана като фотография, направена от чиновници на правоприлагащите органи при повдигането на обвиняванията. Под фотографията има надпис " почтен ", предава " Фокус ".

На 30 март огромно жури в Ню Йорк гласоподава да повдигне обвиняване против Тръмп по делото за подправяне на финансовите документи на организацията Тръмп при изплащането на пари на порнографската актриса Сторми Даниелс. Тръмп е упрекнат в 34 пункта за подправяне (първа степен) на бизнес документи за осъществяване на друго закононарушение, съгласно обвинителния акт, оповестен във вторник. Както изясняват медиите, всяка точка носи оптималната присъда от четири години затвор. Тръмп беше задържан за към два часа според подобаващ развой в Съединени американски щати, преди да бъде освободен и откаран със аероплан от Ню Йорк за Флорида.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР