Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, както и много дейци

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, както и много дейци
Коментари Харесай

Тръмп и републиканците се преместиха в нова социална мрежа

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, както и доста дейци и последователи на Републиканската партия, са се присъединили към новата обществена платформа Campaign Nucleus, с цел да могат да споделят безпроблемно между тях и със своите поддръжници, заяви.

Новата обществена мрежа е създадена от някогашния управител на предизборната акция на Тръмп - Брад Парскeйл, още през март 2016 г. Campaign Nucleus дефинира себе си, като " единствената автоматизирана дигитална екосистема, основана за дейно ръководство на политически акции и организации ".

Платформата разполага с команден център за акции, в това число способи за следене на консуматори, свързване с източници на данни, с цел да може да се вземат „ осведомени решения ", както и с " ръководство на всички наличия и събития ".

" Спрете да губите време, употребявайки огромни софтуерни платформи, с цел да достигнете до публика - се споделя в уеб страницата на новата мрежа. - Говорете непосредствено с хората. “

Campaign Nucleus разрешава на потребителите да изпращат имейли, текстови известия и медийни изказвания и да изпращат преписка благодарение на Пощите на Съединени американски щати (U.S. Postal Service). Освен това потребителите ще могат да се свързват с държавни чиновници и да вземат участие в чатове. Платформата също така  " премисля обществените медии ".

Според Fox News новата медия позволява на Тръмп да „ предава своите изказвания на публицисти и последователи “, откакто преди това Twitch, Twitter, Фейсбук, Youtube и Instagram блокираха сметките му за разнообразни интервали заради неговите изказване за безредиците във Вашингтон на 6 януари. Само тази седмица Фейсбук и Instagram отстраниха изявление с Тръмп, заявявайки, че всяко наличие " с гласа на Доналд Тръмп " ще бъде изтрито от платформите им. Във въпросното интервю Тръмп дава да се разбере, че обмисля да се кандидатира още веднъж за президент през 2024 година

Впрочем, новият уебсайт на Тръмп - 45office.com, се поддържа точно от Nucleus. Източник от новата обществена платформа споделя: " Той още веднъж се появи посредством Nucleus. Социалните медии не му дават глас, само че с Nucleus той може да прави каквото желае и да поддържа връзка със света ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР