Бившият премиер Иван Костов раздаде картите. Той направи анализ на

...
Бившият премиер Иван Костов раздаде картите. Той направи анализ на
Коментари Харесай

Костов раздаде картите. Подреди икономиката, спусна задача на десните

Бившият министър председател Иван Костов раздаде картите. Той направи разбор на евроатлантическата принадлежност на страната ни, на стопанската система в България и най-после спусна задача на десните.

Всички са прави за оръжието за Украйна. И Нинова е права като споделя, че един патрон не е изнесла. Не е. Продавали сме на други страни, които са давали оръжието на Украйна. България не завоюва от това, че не даде безплатна помощ на Украйна, съобщи Костов в изявление за Българска национална телевизия.
-->
Така страната ни не основава доверие в нашата евроатлантическа принадлежност. Не сме в сърцевината на НАТО – там където се вземат най-сериозните решения, съобщи той.

Българска социалистическа партия и „ Възраждане ” теглят България в периферията, а Радев приказва като съветски сътрудник на въздействие, продължи Костов.

За него икономическа рецесия в България няма. Как ще има, в случай, че имаме действителен стопански напредък. Тези, които го настояват, би трябвало да се  преценяват с науката. Криза има, когато две тримесечия поредно има спад на стопанската система. А спад няма, съобщи Костов.

Командира, както Костов бе прочут, сдокато беше министър председател и водач на Съюз на демократичните сили, има големи подозрения и в инфлацията. 18,5% да се повишили пенсиите, 16 на 100 – заплатата. 4 тримесечия има напредък на самостоятелното ползване по отношение на 4-те тримесечия на предходния интервал, съобщи Иван Костов. Но призна, че се е задълбочило неравенството.

Европейската стопанска система се оказа необикновено адаптивна. Тя се откачи от съветския газ и изобщо от съветските доставки единствено за 10 месеца. Мислех, че това ще стане за три години, сподели още експремиерът.

Основателят на ДСБ спусна от екрана задания на десните за изборите.

ДСБ и „ Да, България ” вършат компромис сега. Но подобен компромис вършат доста европейски страни. Германия доста дълго време бе ръководена от огромна ляво-дясна коалиция. Жертва се нещо, само че би трябвало да се попита в името на какво, разяснява Костов.

Аз съм индивидът, който ще поддържа ДСБ, каквото е решил нашият народен съвет – това ще бъде. Те са решили, решели, ще ги поддържа, сподели Костов. Но незабавно изясни какво чака от хората на ген. Атанас Атанасов. Надявам се доста мощно, че те ще сложат своя отпечатък върху политическата стратегия на това обединяване с Политическа партия. Тези неща са ключът към триумфа на българската политика за идващите 4 години Влизането надълбоко в евроатлантическата същина ще даде доста мощна поддръжка за България, доста по-сериозно схващане на нашите проблеми. Ако останем в периферията, никой няма да мисли положително за нас, заключи Костов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР