Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов забрани в

...
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов забрани в
Коментари Харесай

Бойко Борисов забрани на ГЕРБ да внася вот на недоверие срещу правителството

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов забрани в събота на съпартийците си в Народното събрание да внасят избор на съмнение против държавното управление, както се заканиха от партията след ареста му на 17 март

По думите му кабинетът на Кирил Петков би трябвало да остане на власт, до момента в който не се стопи публичната му поддръжка, написа

“Няма да викате “Оставка “, те би трябвало да останат до момента в който станат нула %, с цел да се почисти България от тях “, съобщи Борисов по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ във Варна.

Бившият министър председател е на мнение, че никоя партия не е записала подобен спад в доверието, какъвто има актуалната ръководеща коалиция.

Борисов не пропусна да засегне и тематиката за подписания от държавното управление меморандум с компанията Gemcorp Capital, за която след това уеб сайтът разгласява информация, че е обвързвана с съветски предприемач, доближен до глобения от Запада шеф на съветския държавен боен конгломерат “Ростех” Сергей Чемезов.

“Вече не мога да кажа, че се борят с корупцията със подписания меморандум за един милиард “, добави по този мотив Борисов в събота.

Той иронизира поръчката на Петков, че ще разпореди на ДАНС да ревизира компанията, отбелязвайки, че “като напишеш в Google единствено изявления за корупция излизат”.

По мотив войната на Русия в Украйна Борисов разяснява, че е неистина изказванието, че в случай че България окаже военна помощ на украинците, страната се въвлича във война.

“Когато става въпрос за въоръжение за нашата другарска страна Украйна, би трябвало да сме непоколебими, единствено това стопира войната”, сподели водачът на ГЕРБ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР