Бившият премиер Бойко Борисов посети стадион Христо Ботев в Пловдив

...
Бившият премиер Бойко Борисов посети стадион Христо Ботев в Пловдив
Коментари Харесай

Напрежение между Зико и Борисов. Защо кметът липсваше на срещата?

Бившият министър председател Бойко Борисов посети стадион " Христо Ботев " в Пловдив като дойде на строителния обект дружно с изпълнителния шеф на компанията, която дава отговор за строителството на оборудването Илиян Филипов, със заместник-кмета на Пловдив Пламен Райчев и с някогашния регионален шеф Дани Каназирева.

Кметът на града Здравко Димитров, който в мандата си е най-големият труженик за строителството на Колежа и реконструкцията на Лаута, не взе участие в срещата, предава Марица.
-->
Присъстващите незабавно видяха в отсъствието на Здравко Димитров политическа конспирация и тя се появи в края на изявлението на Борисов, посрещнат горещо от локалния координатор Иван Тотев и деятели на партията.

" Пловдив ще има нов претендент за кмет. Имаме толкоз положителни хора тук, че кмет все ще намерим. Знаем кой какъв брой може и какъв брой може да му се разчита. Здравко Димитров направи хубави неща за града, само че въпреки всичко умората и износването при политиците е реалност. Той е добър човек и направи доста, само че темпото би трябвало да нараства ", сподели Борисов.

Още по тематиката:

Борисов опита да тушира напрежението сред строителя и ентусиастите на „ Ботев ”, които настояват, че на Колежа се строи постепенно и некачествено, а изпълнителят непрекъснато упорства за още средства, без да е явен окончателният план за стадиона и без точни количествено-стойностни сметки.

По-късно се разбра, че Здравко Димитров е в Истанбул по покана на своя сътрудник – кмета на мегаполиса Екрем Имамоглу.

Посещението бе планувано от дълго време и нямаше по какъв начин да откажа на човек като Имамоглу, разяснява за „ Марица ” Здравко Димитров. Заедно с него в Турция са кметът на София Йорданка Фандъкова и кметовете на Стара Загора и Свиленград Живко Тодоров и Анастас Карчев.

Те са част от формалните посетители на  годишния крос на Истанбул, който е голямо събитие за най-големия турски град.

Международното съревнование се организира под патронажа на Екрем Имамоглу и събира хиляди участници и почитатели.   

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР