Бившият премиер Бойко Борисов летял до няколко световни дестинации без

...
Бившият премиер Бойко Борисов летял до няколко световни дестинации без
Коментари Харесай

Бойко Борисов летял тайно с „Авиоотряд 28“ до Абу Даби, Дубровник, Кайро и Цюрих за 3-часови „срещи“

Бившият министър председател Бойко Борисов летял до няколко международни дестинации без формален мотив и в изискванията на оптималната секретност, заяви Narod.bg.
В регистрите на Държавния авиационен оператор, който преди време се наричаше „ Авиоотряд 28 “, са открити следи за няколко полета до столицата на Обединените арабски емирства Абу Даби, до „ перлата на Адриатика “ – хърватския град Дубровник, до египетската столица Кайро, даже вътрешни полети в Египет, както и до меката на банките – Цюрих, Швейцария.
Необяснимо е какво тъкмо е правил Бойко Борисов в изброените градове, където оставал не повече от 3-4 часа и се прибирал назад в България.
Прелюбопитното е и друго – че на датите, които тогавашният министър председател избирал за тайнствените полети, няма никакво публично събитие, което изисква неговото наличие като български министър-председател.
Предположенията са, които прокуратура към този момент ревизира, че с полетите са изнасяни финансови активи, които са прикрити по смети в цитираните градове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР