Бившият премиер Бойко Борисов изригна в Пловдив. Всичко е спряло

...
Бившият премиер Бойко Борисов изригна в Пловдив. Всичко е спряло
Коментари Харесай

Борисов изригна! Каза в коя промяна не участва

Бившият министър председател Бойко Борисов изригна в Пловдив. Всичко е спряло и е в безпорядък, само че е честно, възмути се водачът на ГЕРБ и разгласи в коя смяна не взе участие.

Навръх Деня на независимостта водачът на ГЕРБ бе в Пловдив за среща с актива. Той бе в града под тепетата и преди две седмици, когато чествахме Съединението. Тогава той  имаше среща с младежката организация на партията.

С какво нашите съперници преобладават над нас, с цел да не сме горди с постигнатото, попита Борисов. И задочно се обърна към така наречен партии на смяната.

" Да не преставам смяната, говорите за бюджет, който не сте приели. Ако бяхте честни щяхте да вършиме бюджет за идната година. Почтеност в политиката е да носиш отговорност. Почтеност е доста хубава дума. Кой от нас не смята, че си честен? Ако не гласуваш за Румен Радев не си от почтените? Кой дефинира кой е цвета на нацията и приказва от името на хората? “, възмути се Борисов.

И отсече: „ Като се изкажа след това съперници нямам, тъй като аз изтъквам “.

Борисов цитира вести от последните дни за спрени 400 милиона за земеделците, поради „ неразбирателство “ с Европейска комисия. Коментира и тематиката за спрения банкет за помощи на туроператорите. Прогнозира, че до Нова година няма да видят една стотинка.

„ Лобистки текстове в актуализацията блокираха мярката, втора освен това. Толкова са необразовани в правенето на управнически неща, че са приели лобистки текст ", уточни водачът на ГЕРБ. И съобщи, че ГЕРБ няма спряна стратегия за 12 години ръководство. След като пристигнаха Радев и социалистите почнаха да падат една по една, сподели Борисов.

„ Увеличение на цените на тока 300% - за това желая „ да продължим смяната “, от която не желаеме да сме част, тъй като ние желаеме да продължим градежа на градовете и селата. “, сподели Борисов.

„ Газта е нараснала с 160%, цената на хляба, олиото, парното и никакви ограничения. Един да излезе да ми каже какво вършат в този момент. Само за ББР приказват, доколкото знам един заем има даден единствено. Почтено ли е като приказваш, че ще съкратиш администрацията да увеличиш борда, чантаджиите? “, попита Борисов и продължи: „ 100% нарастване на дървения материал, безценен газ, дървен материал, нямаш и път да си изкараш стоката. Дървата за огрев с 80% нарастване. БЧК през вчерашния ден разгласи, че маха олиото от кошницата, тъй като е доста скъпо. “  

Заради некадърността на Радев и Кацаров, когато Европа цялостни стадионите, Пловдив ще ги затваря, сподели водачът на ГЕРБ.

" Радев умъртви Севера и Северозапада. Излъга, че ще прави автомагистрала " Черно море " за пред сътрудниците. Някъде да виждате тази автомагистрала заложена в бюджета? Няма я. Ние като свържем София-Видин ще създадем и тази автомагистрала ", акцентира Борисов.

Той разяснява и пандемията. „ София мъчно ще направи детска болница, през вчерашния ден починаха 58 българи. Те унищожиха имунизационния проект, другите страни даже силово, колкото и да не е известно оповестиха наложителна имунизация. На никой не му е прелестно, само че в този момент при тези числа и да не желаят, ще стартират да затварят. Най-сетне и работодателските организации се обадиха да си желаят ограниченията и 60 на 40, но къде бяхте при актуализацията на бюджета, когато единствено пенсиите подвигнаха. Къде е Планът за възобновяване, сякаш сме най-бедната страна, а нямаме импортиран проект и това се схваща за честност. Или аз нещо не разбирам? ", попита Борисов.

Борисов разяснява и изборите. По думите му е станало ясно, че ЦИК са назначили четирима души, които щели " да си играят с кодовете ". Той попита кой ще следи флашките? " Рашков или Радев, аз не им имам вяра. Назначаваш си съветника на Янев. Сещаш ли се за какво ГЕРБ беше първа в България, за какво не ми опонират. Къде е тази съкровена фантазия за почтени избори в ръцете на Радев и Бойко Рашков? Когато приказваме за честност, тук и сътрудниците от Конституционен съд може да се обиден, да дадеш един месец период да ти пратят от „ Дондуков 1 “, до „ Дондуков 2 “ една декларация. За да се създадат партии през това време ", сподели Борисов.

" И един месец период от Външно министерство до Министерски съвет. Това е почтената работа, през това време ние приказваме по какъв начин ще продължи тази смяна, която аз на никое място не видях, като се изключи че взеха на Гешев водача, с изключение на прекъсването на европрограмите ", съобщи Борисов.

По думите му по изявления на Българска народна банка задграничните вложения падат по време на това „ сполучливо и честно “ държавно управление. " Всичко е спряло и е в безпорядък, само че е честно. Ако извадите цитати на Радев за спад в вложенията по наше време, той сподели, че било поради корупцията, в този момент имаме 64% спад ", акцентира Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР