Бившият председател на парламента и сегашен депутат от управляващата коалиция

...
Бившият председател на парламента и сегашен депутат от управляващата коалиция
Коментари Харесай

Ивето на Слави я е срам от всичко, даже и от Нинова, но е и, че Дългия ще лапне през нея НДК

Бившият ръководител на Народното събрание и настоящ народен представител от ръководещата коалиция Ива Митева счита, че не трябвало да се одобряват доста нови закони в Народното събрание и броя не показвала качество.

Митева, която дълги години е служител в правния отдел на Народното събрание, и по този метод е виновна доста от законите да са с двойно тълкувание, позволяващо комфортна трактовка, изиска смяна на закона за референдумите.

Митева съумя в цялото нищо говорене през днешния ден в едно тв студио да отклони вниманието от огромната спекулация, която „ Филтър “ разкри предходната седмица. Тв водещата комфортно не й зададе рисковия въпрос за какво в Комисията по просвета и медии е предложила деактуване на зала №2 на НДК, посредством което да я извади от активите на държавното сдружение и да се сътвори опция за приватизирането й.

Вместо да бъде сложена натясно, Митева бе оставена да бъбри. „ Нарушили сме самостоятелната самостоятелност на висшите образователни заведения и ме е позор, че съм гласувала този закон. Поисках привикване на коалиционине съвет по въпроса “, опита да се направи на работещ народен представител Ива Митева, която е в дъното на подготовката на НДК за приватизация.

Тя изясни, че една от аргументите да се бави приемането на законопроекта за колекторските компании на Корнелия Нинова са недостатъци в него, като обстоятелството, че обгръща доста дребна част от вземанията, което било срамно. В него не участва банковият бранш, посочи депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР