Бившият председател на антикорупционната комисия и настоящ консул на страната

...
Бившият председател на антикорупционната комисия и настоящ консул на страната
Коментари Харесай

Пламен Георгиев вече събаря навеса на терасата си в София

Бившият ръководител на антикорупционната комисия и сегашен консул на страната ни във Валенсия Пламен Георгиев самичък е почнал разрушаването на противозаконните постройки на терасата си в София в сряда, заяви бТВ.

Премахването на навеса става след предписание на премиера Бойко Борисов, който му сложи ултиматум - или събаря противозаконните постройки, или се прости с поста си на консул във Валенсия.

Пламен Георгиев до последно държеше да резервира сауната и барбекюто на общата тераса на блока, които обаче употребява единствено неговото семейство. Тезата му беше, че той е купил парцела с към този момент издигнати противозаконни постройки и общината е знаела за това още от 2012 година, а самият той възнамерява да я съди.

Преди 7 години в действителност е било открито строителство без нужната документи, само че не са били подхванати стъпки за премахването му.

След като отстрани 60-те кв. м противозаконни навеси Пламен Георгиев ще би трябвало да уведоми за това строителните инспектори от регион " Слатина ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР