Принц Уилям достигна важен етап тази седмица, като се отдалечи

...
Принц Уилям достигна важен етап тази седмица, като се отдалечи
Коментари Харесай

Важен крайъгълен камък на принц Уилям, който разкрива голям знак за битката за здравето на Кейт Мидълтън

Принц Уилям доближи значим стадий тази седмица, като се отдалечи най-далеч от фамилията си, откогато брачната половинка му Кейт Мидълтън разгласи диагнозата си рак, с цел да извърши две дни на кралските отговорности.

И водещ кралски коментатор твърди, че неговият ход е насърчителен индикатор, намеквайки, че принцесата на Уелс се „ усеща по-силна всеки ден “. Междувременно Хари и крал Чарлз са нетърпеливи да изяснят объркването към неотдавнашното посещаване на Меган Маркъл и принц Хари в Нигерия. Въпреки че двойката се отдръпна от кралските си отговорности през 2020 година, пътуването им беше разказано като „ мини кралска обиколка “ - за огромно неодобрение на крал Чарлз и принц Уилям.

Бивша журналистка на BBC Royal, Джени Бонд, осведоми OK!: „ Кралят и принц Уилям са твърдо уверени, че сте или в или отвън работещите кралски особи. Това наподобява много необичайно между тях. Мисля, че и кралят, и принцът, и в действителност Правителството ще желае да стане ясно, че Хари не съставлява нито кралското семейств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР