Бившият PR на бизнес организацията ПП Диана Дамянова ги срина

...
Бившият PR на бизнес организацията ПП Диана Дамянова ги срина
Коментари Харесай

Бившият пиар на ПП Диана Дамянова ги попиля: „Тези демократи правят платена любов“

Бившият PR на бизнес организацията Политическа партия Диана Дамянова ги срина със земята във връзка мълчанието на " Харвардците " по отношение на скандалното държание на съветника на министър на защитата Мустафа Емин. Тя уточни, че в модерното време – в случай че си " демократ ", наподобява моралът за теб не важи.

Дамянова показа и някои размишления по отношение на този феномен. Тя изрази угриженост, че някои хора, които се показват като част от " демократичната общественост ", се държат безрезервно към политическите дейци на своята партия, без значение от техните дейности. Също и означи, че в обществените мрежи съществува сериозна по мярка група, подготвена да отбрани своите водачи с безрезервна честност, като цензурират и трият всички мнения и отзиви, критикуващи партията или водачите й. „ Лелките на нейната възраст “ бранят по този начин партийния им лидер, че в случай че някой каже нещо против него, надали не би било началото на международна война, добавя тя.

Диана Дамянова означи, че представители на " демократичната общественост " бранят и поддържат с телешки екстаз и цялостна липса на сдържаност партийните си вождове, даже и макар правенето на платена обич.

В умозаключение някогашната пиарка на Политическа партия съпостави обстановката с едни отминали времена, когато „ партията е постоянно права, даже когато съгреши “. Саркастично уточни, че към този момент не е част от тази " демократична общественост " и може би се смята за " съветски сътрудник " поради поддръжката си към медиците от Пирогов в скандалния случай с Мустафа Емин.

Инфо: narod.bg

 

Тагове: ПП Диана Дамянова Продължаваме промяната ПР PR демократи харвардци Харвард платена любов Мустафа Емин Пирогов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР