Бившият полузащитник на националния отбор по футбол – Благой Георгиев,

...
Бившият полузащитник на националния отбор по футбол – Благой Георгиев,
Коментари Харесай

Благо Георгиев: Близо съм да закупя клуб, играещ редовно в Лига Европа

Бившият полузащитник на националния тим по футбол – Благой Георгиев, призна, че е в напреднали договаряния за закупуването на футболен клуб. Благо подчертава, че договарянията са в напреднала фаза и се чака до лятото те да приключат. Същевременно юношата на Славия добави, че се надява, че обстановката с ковид в световен мащаб ще утихне, с цел да може всичко да се случи по проект.

Благо хвърли бомба: Имам оферта за управнически пост

„ Истина е, че имам проект да имам футболен клуб и съм в напреднали договаряния за тази си цел. Тимът няма да е от България, а от близка страна до нашата. Факт е, че годишно играе в европейските клубни шампионати, в частност Лига Европа”, загатна Георгиев пред bTV.

„ Старичък съм, само че ще управлявам този клуб. Това ще е моят тим и ще върша всичко да е добре. Едно от нещата, които сигурно ще въведа, е дисциплинираност. Това е №1. Второто, което е, без значение, че има дисциплинираност ти би трябвало да се забавляваш на терена. Футболистите би трябвало да балансират сред двете.

„ Така се получи, че тимът ми го предложиха от чужбина. Проведох няколко диалога и видях, че има смисъл – това е повода отборът да не е български”, сподели Благо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР