Бившият полузащитник на националния отбор по футбол Благой Георгиев и

...
Бившият полузащитник на националния отбор по футбол Благой Георгиев и
Коментари Харесай

Благой Георгиев и Наум Шопов с благотворителна тренировка

Бившият полузащитник на националния тим по футбол Благой Георгиев и артистът от Откраднат живот Наум Шопов подеха благотворителна идея за петгодишния Никола Беженаров. В поддръжка на дребния войник звездите провеждат кросфит подготовка на 20 май от 9:30 ч. на стадион Раковски.

"Нека да потренираме дружно и да помогнем на Никола и фамилията му в сложната борба! ", приканиха Благо и Наум в обществените мрежи.

Никола Беженаров страда от спинална мускулна недоразвитост и се нуждае от скъпо струващо лекуване. Диагнозата му е сложена, когато едвам на 7 месеца, крачетата и ръцете му почнали да отпадат.

"Когато ни диагностицираха, професорът ми сподели да си върша второ дете, това да го оставя в дом, с цел да не привикна с него, тъй като няма да доживее 2 години ", описа неотдавна Милена, майката на Ники, пред Нова телевизия.

Тя не изоставя сина си, само че татко им изоставя тях. За лекуването на момченцето са нужни към 120 хиляди $ за инжекции, които се ползват по скица. Целта на кросфит тренировката на Благо и Наум е да наберат средства за скъпоструващото лекуване.

Футболистът и доктор Тасев от болница Свети Кирил допълват, че всеки, които желае да помогне на Никола, може да го направи и по банков път. Банкова сметка е BG 65 UBBS 80021067107340, а нейн титуляр Милена Николаева Брайнова. Основание: Дарение за Никола
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР