Бившият пандизчия Нинов от червения отбор на Хелс Китчън“ за

...
Бившият пандизчия Нинов от червения отбор на Хелс Китчън“ за
Коментари Харесай

Ревност разтърси „Хелс Китчън“, валят сурови закани за побой. Нинов за малко да се върне в затвора

Бившият пандизчия Нинов от аления тим на „ Хелс Китчън “ за една численост да се върне в килията, където е прекарал над 2 години за побой. Това щеше да се случи, тъй като имаше първи проблясъци на пердах, грозни подиуми и обиди, които белязаха паметното кулинарно шоу, а това напрежение от своя страна наложи да бъдат взети незабавни ограничения. Всичко това стана поради детска ревнивост, а по-големия мъж, в тази ситуация точно Нинов, реши да напусне кулинарното предаване по Нова телевизия, с цел да не стават бели.
„ Ако нямаше камери да си примрял за няколко секунди! Искаш ли да се пробваме? “, заканва се Митко от Сините на Нинов поради спор за Симона.
„ Ще направя някоя пакост, аз се чувствам. Направо трептя, ще направя някоя нелепост. За такава нелепост съм лежал 2 години и половина в пандиза. В момента съм в пробация и би трябвало доста да внимавам да не направя някоя пакост! “, пробва се да се успокои Нинов, преди да се наложи да търка още веднъж наровете в някоя килия, предава България през днешния ден.
Нинов се опита да успокои пристрастеностите и извика Димитър да поговорят уединено.
„ Виж, в случай че има нещо ти се оправдавам. Нямам нищо към Симона. Ако съм те издразнил по някакъв метод, скърбя.! “, извинява се Нинов, без изобщо да има каквато и да е било виновност, единствено с цел да няма излишно напрежение.
„ Брат, доста си безочлив. Не може да ме излъжеш, изчезнах тъкмо за две минути, а ти си си изпъчил гърдите напред към Симона и й се натискаш. Ти за някой плейбой ли се мислиш? Ти си двуличник.! Варненска свиня! “, полудява Митко и не отстъпва обратно. Самият Нинов даже загатна, че го е обиждал и на майка, а той мъчно търпи такива неща.
„ Имам проблеми с тъкмо тези неща. Не мога да понасям такива работа! “, безапелационен бе Нинов и малко след тези думи реши да напусне „ Хелс Китчън “, с цел да не направи някоя дивотия и да осъмне назад в пандиза.
Преди да напусне Нинов сподели на Митко, че ще се видят извън а малко по-рано добави, че в случай че не е бил в пробация е жял да му „ играе “ няколко ножки. Зрителите могат единствено да гадаят какво има поради под ножки.
Целият екшън стартира от детската ревнивост на Димитър от от Сините още предишния ден. Както Симона, Димитър, Галин, Царина, Георги и Нинов се радваха на времето си в басейна, нещата претърпяха внезапен поврат. Димитър си потегли, а когато се върна завари Симона и Нинов да си приказват.
„ Димитър потегли на някъде и аз по едно време започнах да си приказвам с другите. По едно време Митко се появи побяснял и стартира да се кара на Нинов. Беше ми самотно и по тази причина си приказвах с тях. Не съм очаквала Митко да е толкоз ревностен.
„ Ти кво, бе, Нинов, да не я зарибяваш Симона, до момента в който ме няма? Малко педера**че си ти, аз те знам! “, Митко стартира да наскърбява Нинов и да става нападателен.
„ Аз не съм те обиждал в никакъв случай, ти ме наричаш педера**че. Аз имам жена, не може да приказваш такива работи и да си мислиш, че задявам Симона. Това е безумство. “, отвръща Нинов на Митко.
„ Абе, брат, не можеш да седиш по този начин гол и да приказваш на Симона! “, безапелационен е Димитър, който явно чака Нинов да влиза с облеклата в басейна. Така стартира целият неоснователен скандал, който за една численост не стигна да ръкопашен пердах, а в последна сметка докара и до напускането на Галин Нинов. Футболният ентусиаст си събра багажа, облече се и си потегли. Поне с такова усещане останаха феновете.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР