Бившият номер 1 коментира критиките към него от страна на

...
Бившият номер 1 коментира критиките към него от страна на
Коментари Харесай

Надал отвърна на Шаповалов: Грешиш, но няма да враждувам с теб

Бившият номер 1 разяснява рецензиите към него от страна на Денис Шаповалов след техния дуел на Откритото състезание на Австралия. Шаповалов упрекна, че уредниците на шампионата демонстрират двойни стандарти и се отнасят по друг метод към Надал, правейки взаимни отстъпки за него.
" Шаповалов бърка. Напълно разумно е да си сърдит и обиден, откакто си изгубил сходен мач. Харесвам Денис и не желая да враждувам с него. Той е ужасно момче, доста е надарен и съм сигурен, че го чакат няколко трофеи от Големия шлем. Още е млад, всички вършим неточности на тази възраст ", стартира Надал.
" След като си играл толкоз добре, само че си изгубил, е изцяло обикновено да си сърдит и отчаян. Мисля, че когато измине малко време, Денис ще осъзнае, че е сбъркал. Правилата са идентични за всички и има арбитър и супервайзор, които наблюдават за тяхното използване. "
" Реферът не може да сгреши в такава обстановка, тъй като има електронен таймер, а след приключването на времето автоматизирано получаваш предизвестие. По време на преобличането ми личният състав ме предизвести, че след 1 минута би трябвало да се върна на корта. "
" За мен времето е същото, както за всеки различен състезател. Не мисля, че би трябвало да придаваме прекомерно огромно значение на казаното от Шаповалов. Лично аз няма да го направя ", приключи Надал. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР