Защитникът на Фейенорд - Лутсхарел Геертрюда, може да стане първият

...
Защитникът на Фейенорд - Лутсхарел Геертрюда, може да стане първият
Коментари Харесай

Ливърпул урежда и капитана на Фейенорд в комплект с новия треньор

Защитникът на Фейенорд - Лутсхарел Геертрюда, може да стане първият нов състезател на Арне Слот в Ливърпул, откакто той публично размени Юрген Клоп като управител на „ алените “ в края на сезона, гласи информацията на De Telegraaf.

23-годишният нидерландският национал е един от значимите играчи в състава на Фейенорд, като се отличава със своята повсеместност. Геертрюда може да играе както на двата фланга в отбрана, по този начин и като централен бранител или отбранителен халф. Ако той избра да играе на обичаната си позиция на десния бек, това би могло да докара до непрекъснато пренасяне на Трент Александър-Арнолд в средата на терена. Предполага се, че Ливърпул би могъл да притегли играча за към 30 милиона паунда.

Геертрюда подхрани слуховете си за собствен трансфер в Ливърпул, откакто разгласява в обществените мрежи фотография от гледането на мача на мърсисайдци с Уест Хем. От началото на сезона той е взел участие в 31 мача от Ередивизи, като е вкарал шест гола и е направил четири асистенции. През тази акция Геертрюда носеше и капитанската лента, а съгласно De Telegraaf има огромно предпочитание да се причисли към Ливърпул.

Lutsharel Geertruida - 23 Years Old

Can play - RB, CB, LB & DM

23/24 Stats
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР