Обичаме всички британски марки, които Кет Дийли осветява по време

...
Обичаме всички британски марки, които Кет Дийли осветява по време
Коментари Харесай

Тази сутрин Кет Дийли моделира модерна разкроена риза от модната гама на Виктория Бекъм

Обичаме всички английски марки, които Кет Дийли осветява по време на гостуването си в „ Тази заран “. Виждали сме я да носи съвременни кройки от Reiss и River Island, а в този момент тя дебютира с риза от новото съдействие на Виктория Бекъм с Mango.

Носейки раираната риза с отрязъци Във вчерашния епизод Cat изглеждаше необикновено готино в синята риза, съчетана с дълга дънкова пола. Горнището ще ви коства £90 – което е добре като се има поради ценовите точки на личната марка на VB – само че в случай че желаете да получите външния тип за по-малко, можете да пазарувате сходен жанр в Alissa Stripe Cropped Shirt на French Connection, £45 тук.

47-годишният също носеше дънковата макси пола от разбъркан памук и органически памук Raey, която е. Изработена от 100 % памук, синята макси дънкова пола се отличава със недопечен борд и цепка на гърба за „ спокоен свършек “, с прилепнала талия, която минава в прав крайник за мекушав контур и ненапълно винтидж атмосфера – нещо, с което Cat е добре известн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР