Феновете на красотата тичаха към уебсайта на Marks and Spencer

...
Феновете на красотата тичаха към уебсайта на Marks and Spencer
Коментари Харесай

Лятната козметична чанта на Marks and Spencer струва £170, но струва само £30

Феновете на хубостта тичаха към уеб страницата на Marks and Spencer тази заран, откакто търговецът пусна своя. Лимитираното издание на хубостта е непрекъснато разпродавано година след година, тъй че тези, които се надяват да щракнат едно, ще би трябвало да побързат.

Наличен от през днешния ден (16 май), пакетът съдържа селекция от грим, грижа за кожата и косата и е. Клиентите на M&S ще могат да се снабдят с редакцията за £30, когато доближат прага на разноските на уеб страницата на търговеца.

Вътре в тазгодишната чанта има и осем първокласни образци, които са идеални за всевъзможни летни пътувания, които може да сте възнамерявали. Той идва с по-добра стойност спрямо предходната година, където имаше 11 продукта на стойност £155, макар че имаше шест продукта в цялостен размер.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Франки Бридж се възхищава на главния детайл от дрешника, който е „ невероятна опция “ на Skims кутии, първо би трябвало да се класирате, с цел да го купите. Подобно на други чанти за хубост M&S или...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР