Бившият национал за Купа Дейвис Ивайло Трайков изрази мнението си

...
Бившият национал за Купа Дейвис Ивайло Трайков изрази мнението си
Коментари Харесай

Ивайло Трайков: Горд съм с Адриан, Донски също впечатли

Бившият национал за Купа Дейвис Ивайло Трайков изрази мнението си за представянето на младите ни гении Адриан Андреев и Александър Донски, които изиграха чудесни мачове надлежно против Денис Истомин и Мартин Клижан, само че изгубиха в два сета.

Андреев ни размечта за ярко бъдеще, загуби почтено от Истомин

Трайков е треньор на Андреев и не скри, че е горделив от представянето на възпитаника си: "Искам да поздравя Адриан за метода, по който изигра този мач. Много удовлетворен и горделив съм от него като негов треньор. Показа доста мъжка игра, малко не му доближи, естествено и опита, няма нужния опит. Истомин е от най-опитните играчи, акуратен, с доста добър сервис. Още един път желая да поздравя Адриан за мъжката игра. "

"Има доста неща, върху които да се работи. Той е още на 16 години, би трябвало да се работи физически, има какво да се пипне върху сервиса. Той несъмнено работи по-добре от преди. Важното е, че главното е на разположение, това е геният, желанието за работа. Върху тази основа е елементарно да се гради. "

Чудесни изяви, капацитет, само че загуба за надарения Донски

Трайков показа, че е впечатлен и от Алекс Донски: "Поздравявам Алекс за положителната му игра. Той сподели също доста огромно развиване. Днес се показа по доста заслужен метод. Клижан е доста прославен играч, трета година играе тук, стигна полуфинал и четвъртфинал, изискванията тук му оказват помощ. Поздравявам го за положителната игра. Оттук насетне единствено да ни радва. "

"Може да поработи върху играта от съществена линия. Разполага с превъзходен сервис, може да усъвършенства %, може да варира, има доста неща, които да се подобрят, само че значимото е, че работят в вярната посока. "

А какво е мнението му за тандема на Димитър Кузманов и Васко Младенов?

Кузманов и Младенов не съумяха да преодолеят Шаран и Липски

"Рутина, опит, тук нещата се вземат решение в няколко точки. Нашите момчета не са привикнали да играят пред такава аудитория, такава голяма зала. Още в самото начало да срещнеш такива именити съперници, не е елементарно. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР