Бившият национал на България Живко Миланов вярва, че лъвовете могат

...
Бившият национал на България Живко Миланов вярва, че лъвовете могат
Коментари Харесай

Живко Миланов: Добрият колектив е козът на България

Бившият национал на България Живко Миланов има вяра, че " лъвовете " могат да победят Кипър, само че би трябвало да бъдат съсредоточени на 100%. 34-годишният защитник към този момент няколко години е част от кипърския първенец АПОЕЛ Никозия, с които завоюва 3 шампионски трофеи.

" Футболистите от националния ни тим не трябва да подценяват мача си с Кипър, в случай че желаят да завоюват още веднъж. Не чета какво се разяснява в локалната преса. В тима ми се майтапим със съотборниците ми, които са национали на Кипър, което е обикновено. Те имат минимални шансове и се надяват да ни победят, до момента в който аз считам, че България ще победи още веднъж отбора на Кипър. Дано нашите национали да са взели по съществено този мач. Силите в групата са изравнени и да няма подценяване, защото кипърците играят радикално друго вкъщи. За мен, България е любимец и чакам нова победа. Ще има много българи, които живеят в Кипър и ще са на стадиона. Кипърците имат проблеми с едни специфични карти, които отхвърлят почитателите да си купуват билети. Дано има огромна поддръжка за нашите, която да им помогне.

Националният ни тим демонстрира израстване през последната година. Забелязва се, че играят съществено, показват добър колектив, което е доста значимо. Всички знаем, че нямаме изявени огромни звезди, които да дърпат отбора напред. Именно в тези моменти, на напред във времето излиза колективът, който е в основата на положителните резултати. Тимът ни би трябвало да подходи съществено, защото ги чака тежък мач, само че имат действителен късмет да завоюват групата и да се борят за класиране посредством бараж. Пожелавам им триумф. Ще бъда на трибуните, с цел да ги поддържа ", показа Миланов пред Sportal.bg .
Лига на нациите 5 кръг, петък 16 ноември  Кипър 21:45предстои  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР