Бившият национал и футболист на Тотнъм Димитър Бербатов сподели, че

...
Бившият национал и футболист на Тотнъм Димитър Бербатов сподели, че
Коментари Харесай

Бербатов: За Тотнъм е важно не кого привличат, а кого трябва да задържат

 Хари Кейн: Трябва да въодушевяваме хората, които гледат Мондиала  Канят Бербатов на бенефис в
Бившият национал и футболист на Тотнъм Димитър Бербатов показа, че " шпорите " наложително би трябвало да запазят звездното си трио Хари Кейн, Деле Али и Кристиан Ериксен за идващия сезон.

Лондончани са пасивни на трансферния пазар, само че се чака това да се промени с доближаване към затваряне на прозореца. Кейн е мощно мечтан от Реал Мадрид след напускането на Кристиано Роналдо, а ползата към Али, Ериксен и Дембеле също е сериозен.

Според Бербатов обаче Тотнъм би трябвало да ги резервира, в случай че желае да надгради над третото място от предишния сезон.

" В случая на Тотнъм не става дума кого притеглят, а кого би трябвало да задържат. За мен явно би трябвало да задържат Хари Кейн, Али и Кристиан Ериксен.

Те са триъгълникът, който носи най-голяма заплаха за съперниковите тимове. Като цяло Спърс са мощни на всяка позиция, само че е значимо да запазят и Муса Дембеле, защото той е връзката сред отбрана и офанзива.

Не виждам Кейн да напусне към Реал Мадрид, не и в този момент. Клубът ще има скоро нов стадион, което демонстрира тяхната упоритост, а тимът има солидна основа. Той ще остане и ще се бори за титли, само че в бъдеще не съм сигурен ", сподели Бербатов.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР