Бившият нападател на ЦСКА Христо Стоичков и най-добрият треньор на

...
Бившият нападател на ЦСКА Христо Стоичков и най-добрият треньор на
Коментари Харесай

Стоичков от съблекалнята на ЦСКА: Желаем ви успех, защото ви вярваме

Бившият нападател на ЦСКА Христо Стоичков и най-хубавият треньор на България за XX век Димитър Пенев пожелаха триумф на тима във финала за Купата на България.

" Уважаеми почитатели, футболисти и треньори, настава денят, в който би трябвало да сте първенци. Събрали сме се, с цел да ви пожелаем триумф, тъй като ви имаме вяра ", съобщи Стоичков в обръщение, отправено от съблекалнята на тима.

Той беше там дружно с Пенев, с треньора от школата Сашо Борисов, с физиотерапевта Христо Запрянов и домакина Добри Димов, именуван бай Добри.

" Нарочно го вършим това видео в тази съблекалня, тъй като в тази съблекалня е историята на ЦСКА. Желая ви доста триумф и на 15-и купата да бъде в тази съблекалня ", сподели още Стоичков.

" От три дни сме на хикс, само че по време на мача половин гол да е за нас - от остарялото време - (това) е победа за ЦСКА ", съобщи Пенев.

В съблекалнята бяха и деца от школата на алените. Стоичков се срещна с тях, като им пожела да стигнат до мъжкия тим.

" Това е Димитър Пенев, моят треньор. Човекът, който ми оказа помощ да стигна върховете. Заедно постигнахме огромни триумфи за България на международно състезание. Искам и вие от дребни да слушате вашите треньори. Да се трудите и да изпълнявате каквото ви споделят, тъй като е за ваше положително. Независимо след какъв брой години, да ги почитате и почитате. Не единствено тях, а всички заслужили и дали живота си за ЦСКА. А особено него, като го видите на стадиона, се спирате, козирувате по армейски и го прегръщате ", посъветва Стоичков момчетата.

След това той ги заведе в съблекалнята и ги разположи в ъгъла, където за пръв път е седнал при идването си в ЦСКА. Бившият нападател се върна в спомените си за Георги Димитров-Джеки, умрял преди година, и за други свои съотборници, които са му подали ръка при първите му стъпки в тима.

ЦСКА играе с " Левски " във финала за Купата на България на 15 май от 17.00 часа на " Васил Левски ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР