Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че след

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че след
Коментари Харесай

Бербатов разкри голяма драма в Манчестър Юнайтед

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов счита, че след прехвърлянето на Кристиано Роналдо атмосферата в тима може да се утежни.

" Два мача, три гола след завръщането на Роналдо. Не съм сюрпризиран, че той незабавно стартира да въздейства на играта на Юнайтед. С напредването на сезона Роналдо ще се усъвършенства.

Ще бъде забавно да се види по какъв начин Оле прави другите играчи в тима щастливи. Той ще би трябвало да реши по какъв начин да употребява Кавани и Марсиал. В такива моменти става мъчно да се работи с тим, в който има доста надарени играчи, тъй като играчите ще имат мъчно възприятие.

Кавани евентуално е трагичен. Той имаше страховит първи сезон в Манчестър Юнайтед, а в този момент не е толкоз значим и даже загуби фланелката си със седмия номер. Надявам се Оле да организира почтен диалог с Кавани, в който той да разкаже на играча за проектите си.

Футболист в такава обстановка схваща, че задачата на треньора е да избере най-силния състав, само че постоянно желае да играе. Когато не сте определени, се разстройвате ", сподели Бербатов.

Той в действителност имаше богат опит в това отношение с ледения Алекс Фъргюсън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР