Бившият министър от правителството на Иван Костов и политик от

...
Бившият министър от правителството на Иван Костов и политик от
Коментари Харесай

Валентин Василев: Изпратихме под прикритие Корнелия Нинова в БСП - най-много след година ще ги ликвидира напълно!

Бившият министър от държавното управление на Иван Костов и политик от Съюз на демократичните сили Валентин Василев най-сетне наруши мълчанието и разкри, че участието и кариерата на Корнелия Нинова в Българска социалистическа партия не са случайност, а са резултат от интензивно мероприятие на сините. 

Ето какво споделя Василев на страницата си във фейсбук: „ Когато създавахме Съюз на демократичните сили преди повече от 30 години, Българска комунистическа партия внедри в структурите ни сътрудници на Държавна сигурност, елементарни доносници, та даже и цяла партия от " осъзнали се " комунисти - АСП. Докато разберем кой кой е, тези хора нанесоха непоправими вреди на нежната ни народна власт.
Ние обаче не им останахме длъжни - десетина години по-късно им изпратихме под прикритие Корнелия Нинова. Като отдаден в тази интервенция мога да ви кажа единствено едно - дамата си прави съвършено работата - най-вече след година ще ги ликвидира изцяло! “

Не е ясно дали Василев приказва съществено или сякаш на смешка разкрива истини от политическото минало, само че от дълго време е реалност, че точно по време на неговото ръководство никому незнайната млада юристка е назначена от държавното управление на Костов като началник на „ Техноимпекс “, а по-късно получава и правото да го приватизира по много непрогледен метод. Година по-късно Българска социалистическа партия включиха раздържавяването на „ Техноимпекс “ в специфична брошура за образци на разбойническа приватизация по времето на Иван Костов. През последните години Валентин Василев бе неведнъж подложен на критика за назначението на Нинова, само че едвам през днешния ден признава със самоирония, че е бил отдаден в тази интервенция.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР