Бившият министър на образованието в няколко правителства (включително и това

...
Бившият министър на образованието в няколко правителства (включително и това
Коментари Харесай

ПП надцаква! Академик става кандидат за премиер на Промяната?

Бившият министър на образованието в няколко държавни управления (включително и това на Кирил Петков) ще бъде претендентът за министър председател на " Продължаваме промяната ". За втория мандат партията на Петков и Асен Василев залага на учен след избора на ГЕРБ на този пост да издигне професор Николай Габровски, оповестява " 24 часа ". 

Академикът-химик влезе като специалист в държавното управление на " Промяната ". След това поведе депутатска листа и сега е на първия ред в Народното събрание до своите водачи. Той е един от хората, които стартират в политиката Кирил Петков.
-->
Междувременно Надежда Йорданова от парламентарната група на „ Демократична България “ отхвърли да е обсъждана опцията тя да е кандидат-премиер с втория мандат. Премиерът ще бъде посочен от „ Продължаваме Промяната “, съобщи тя в отговор на журналистически въпрос в Народното събрание.

От „ Продължаваме Промяната “ показаха подготвеност дружно с " Демократична България " да сформират държавно управление с втория мандат с ясни цели и гаранции.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР