Бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма от ГЕРБ Делян

...
Бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма от ГЕРБ Делян
Коментари Харесай

Напрежение! Заплашиха Петков и Василев

Бившият министър на стопанската система, енергетиката и туризма от ГЕРБ Делян Добрев даде брифинг, на който изсипа куп обвинявания и изказвания против Асен Василев и Кирил Петков.

От Политическа партия към този момент не са коментирали изявленията му.

" За последните 3 месеца сме купили газ за към 630 милиона евро, по 30% са към 200 милиона евро са прибрали медиаторите. Добре ли е за нулево толерантните към корупцията.

За тези, дето щели да вършат антикорупционно болшинство. Тези с антикорупционното болшинство купуват газ от медиатори ", счете Добрев.Бившият народен представител от ГЕРБ сподели и фактури от другите медиатори при покупка на газ в България.

" Знаете ли какво стана с двата танкера. Продадоха ги в Гърция и в Турция, продадоха ги тези танкери и купиха газ от медиаторите. В България няма фактура от американски снабдител на газ ", безапелационен е Добрев, 

В България не е пристигнала и една молекула американски газ. За да дойде, той би трябвало да дойде в посока от Гърция към България. Физически този газ, който се разтоварва в Гърция или Турция, би трябвало да влезе от Гърция в България. Ние сме нямали извърнат поток. Потокът постоянно е бил от България към Гърция. Как да влезе, в случай че реката тече надолу, по какъв начин да влезе газ нагоре по същата тази река, безапелационен е Добрев.

" Не знам дали сте забелязали, само че колкото повече един човек приказва за корупция, толкоз по-съмнително наподобява. Хората, които най-вече говореха за корупция и не стопират да приказват за корупция, във всяко тяхно изречение има думата корупция, са тези с най-големите покупко-продажби. Ето ви ги, за 3 месеца 200 милиона от газа ", изясни Добрев.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР