Бившият лекар на Белия дом и настоящ републикански конгресмен Рони

...
Бившият лекар на Белия дом и настоящ републикански конгресмен Рони
Коментари Харесай

Лекар, работил в Белия дом, с потресаващи твърдения за здравето на Джо Байдън

Бившият доктор на Белия дом и сегашен републикански конгресмен Рони Джаксън направи шокиращи изказвания за президента на Съединени американски щати Джо Байдън.

По думите на медика, грижил се за здравето на Обама и Тръмп, Байдън скоро ще напусне поста заради своите „ лимитирани когнитивни качества “.

По време на епизод на предаването „ Hannity “ по Фокс, водещият Шон Ханити разкритикува отговорите, които Байдън даде в интевю за CNN тези дни, наричайки някои от тях „ изцяло неразбираеми “.

„ Доналд Тръмп направи когнитивен тест. Той даде 30 от 30 верни отговора. Чувам, че е доста сложен тест. Не мисля, че Джо Байдън би се справил добре на него. Това обективна оценка въз основа ли е на това, което следя? “ – попита Ханити Джаксън.

„ Абсолютно, Шон, и го споделям през цялото време. Казвах, че тук става нещо. Казвах това, когато той беше претендент (за президент) Джо Байдън , и споделях, че ще стане по-зле. И познайте какво?! – Наблюдаваме по какъв начин това се случва тъкмо пред очите ни сега ", сподели Джаксън.

„ С този мъж сега се случва нещо съществено и, знаете ли, мисля, че той или ще подаде оставка, ще го убедят да се отдръпна от поста си в близко бъдеще по медицински аргументи, или те ще би трябвало да употребяват 25-ата корекция, с цел да се отърват от този човек в този момент “, добави по-късно Джаксън.

Джаксън разгласява в Туитър и видеоклип, в който Байдън дава отговор на репортерски въпрос, казвайки: „ Той изцяло се е ИЗГУБИЛ! Нуждае се от когнитивен изпит СЕГА! „

Джаксън, който беше доктор в Белия дом на някогашните президенти Тръмп и Обама, популяризира през юни писмо, призоваващо Байдън да бъде подложен на когнитивен тест, с цел да потвърди, че е душевен кадърен да извършва отговорностите си на президент. То беше подписано от повече от дузина републиканци.

През май чиновници на Белия дом обявиха, че Байдън би трябвало да вземе годишен изпита за психогодност „ по-късно тази година “ и обявиха, че ще създадат резултатите обществено налични.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР