Бившият легендарен футболист на Бразилия Робсън де Соуза, по-известен като

...
Бившият легендарен футболист на Бразилия Робсън де Соуза, по-известен като
Коментари Харесай

Бивш легендарен футболист от близкото минало влезе в затвора за 9 години

Бившият именит футболист на Бразилия Робсън де Соуза, по-известен като Робиньо, тази заран беше вкаран в затвор в родината си, където ще прекара идващите девет години от живота си. Той бе наказан от италианското правораздаване за присъединяване в групово обезчестяване през 2013 година, оповестиха международните организации.

Бившият състезател на „ Реал Мадрид “ и „ Милан “ дойде тази заран в пандиза в Тремембе, ситуиран на към 150 км от Сао Паоло. В него присъдите си излежават 400 души. Любопитното е, че той е добил известност като „ пандизът на известните “, защото точно там биват пращани по-именитите жители на Бразилия, когато нарушат закона.

Робиньо бе наказан в Италия през 2017 година за присъединяване в групово обезчестяване по отношение на момиче от Албания в дискотета в Милано, само че до този миг беше на независимост в Бразилия, защото Конституцията ѝ не разрешава депортирането на нейни жители.

Магистратът Луис Фук от Върховният съд обаче разпореди Робиньо да бъде арестуван и въдворен в пандиза, където да излежи присъдата си. Бившият футболист беше хванат през вчерашния ден в дома си наоколо до Сантош.

Съдът постановява, че не зависи от него да преразгледа присъдата, която към този момент е произнесена от италиански съд, или да стартира нов развой, а единствено да установи дали са изпълнени всички условия, с цел да одобри молбата на Италия спортистът да излежи присъдата си в Бразилия. Адвокатите на Робиньо апелираха решението, потвърждавайки, че клиентът им би трябвало да бъде съден още веднъж в южноамериканската страна, защото италианската присъда не може да бъде приложена, само че този мотив бе отритнат от магистратите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР