Бившият конституционен съдия и общественик Георги Марков написа анализ на

...
Бившият конституционен съдия и общественик Георги Марков написа анализ на
Коментари Харесай

Георги Марков хвърли бомбата! Кой подпали войната

Бившият парламентарен арбитър и държавник Георги Марков написа разбор на гледните точки за войната в Украйна. Ето какво мнение изрече той, представен от  Епицентър.бг.

Известен наш публицист с папионка се ядове, че би трябвало да има една позиция за войната в Украйна. А у нас са две. Конституция, какво да се прави, взела, та дала право на доста гледни точки...
-->
Вчера президентът Байдън хвърли бомба на огромен ваучър в Белия дом: " Аз съм бял, само че не съм малоумен! "

И аз съм бял и не съм малоумен и ще изброя няколко аргументи за какво има и втора позиция по тематиката у нас.

1. В самата Америка, където ръководещите прогласиха първата позиция за изключителната и единствена виновност на Путин, има и втора позиция. И тя не е на Аврам Бакалина, а на Великия президент Доналд Тръмп, зад който стоят 75 милиона американци. Той непосредствено упрекна Байдън, че води света на ръба на Трета международна война, която е полуда и не би се случила при него. Миналата седмица Тръмп се закани, че в случай че се върне на поста, ще изгони от Белия дом всички военолюбци и глобалистите.

Вторият по-популярност републиканец Рон Де Санчис-губернатор на Флорида също има втора позиция - прикани за прекъсване на празните чекове за Украйна.

2. Втора позиция има и в НАТО-Турция, която е с най-силна войска в Европа, а Ердоган евентуално ще завоюва нов президентски мандат на идните избори.

3. Освен първата позиция в медийните групировки на Сорос - 253 по целия свят, втора позиция показва и най-гледаният закостенял публицист в най-гледната американска телевизия Fox News Тъкър Карлсън. Tой непосредствено упрекна Байдън, че е провокирал руснаците за войната, както и за персонални бизнес ползи със сина му Хънтър в Украйна.

4. Най-богатият човек в света Илон Мъск, който е и добре осведомен, тези дни разгласи пред целия свят Съединени американски щати, че извърши държавен прелом в Украйна през 2014 година и непосредствено упрекна Виктория Нюланд за присъединяване в него. Именно той разкри, че ФБР е упражнило напън и цензура по отношение на Туитър да не разгласява преди президентските избори неприятни истини от преносимия компютър на Хънтър Байдън, който не са в полза на баща му.

5. Точно по тази тематика в Камарата на представителите на Съединени американски щати стартира следствие на Байдън-баща и наследник за бизнес ползите им в Украйна, където Хънтър взима много време по 50 000 $ на месец в борда на енергиен колос.

Разследването е под егидата на републиканците Джеймс Комър и Джим Джордан.

6. Майданът в Украйна 2014 година бе явен предвестител на войната. Тогава още Украйна загуби вечно Крим. Виктория Нюланд тегли майната му на Европейски Съюз и сложи на власт за министър председател Яценук. Кличко бе отстранен. Сорос, който водеше мероприятието на фамозната закуска с посланика на щатите Джефри Пайет отстрани Тимошенко и дружно с присъстващите големци на Отворено общество чертае бъдещето на Украйна. Вицепрезидентът Байдън пък уволни посредством Порошенко основния прокурор на Украйна Шокин, задето проверява Burisma, a Хънтър взима тлъсти папки.

7. Всички, които се интересуваме от политика, а и участваме в нея от 1990 година, няма по какъв начин да не си спомним обединяването на Германия на 3 октомври 1990 година Та то бе предшествано от среща Геншер-Шеварнадзе във Вишеград и контракт в Москва във формат 2+4.

Германска демократична република и Германска федерална република се спогажда за обединяване със единодушие на Съединени американски щати, Англия, Франция и Съветския съюз - спечелили във войната. Горбочов се съгласи да изтегли цели 300 000 бойци от Германска демократична република против честната дума, че НАТО няма да се уголемява на Изток. Както Бжежински по късно признава бил е излъган....

8. Меркел също го удари на самопризнание. Минското съглашение било ПУНТА Мара, а задачата да се печели време Украйна да се приготви за война. Ама през това време в Донбас и други области руснаци са подложени на етническо пречистване....

9. Втора позиция за войната се поддържа в Европейски Съюз от Силвио Берлускони - няколко пъти министър председател на Италия, а понастоящем съдружен сътрудник на Мелони. Зеленски го наруга, че не бил виждал война. При това пред Джорджия. Не бил виждал бомби. Берлускони оказа се, че е виждал и бягал от тях още 6-годишен.

Друга позиция за войната имат и легендата Виктор Орбан, единственият ръководещ в Европа, с блестящо антикомунустипески минало призовал руските войски да изоставен Унгария на 16 юни 1989 година Също и доста други политици: Вацсла Клаус, Саркози, Салвини, Фицо, хърватския президент Миланович, Вучич и други

10. Има и трета позиция като на Сергей Станишев. Роденият в Херсон дълготраен началник на ПЕС смята с безчет причини, че в тази война няма почтени. И е прав.

Прочее, на това мнение са Китай, Индия, Иран и още дузина страни с население от 4 милиарда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР