Бившият кмет на Гърмен Ахмед Башев е бил задържан снощи

...
Бившият кмет на Гърмен Ахмед Башев е бил задържан снощи
Коментари Харесай

Спокойна е обстановката в Гърмен след ареста на Ахмед Башев

Бившият кмет на Гърмен Ахмед Башев е бил арестуван нощес по време на полицейска акция по съмнение за пазаруване на гласове. Информацията беше доказана от основния прокурор. Според данните, които Сотир Цацаров изнесе пред медиите, съществено се е нараснал броят на формирани досъдебни производства по отношение на първия тур на изборите.

Екип на " По света и у нас " се срещна със фамилията на Башев в село Огняново, където те живеят.

Гърмен

До задържането на Ахмед Башев се стига след подаден сигнал за пазаруване на гласове в интерес на единия от претендентите на балотажа в Гърмен. Днес там един против различен се изправят досегашният кмет Минка Капитанова и Феим Иса, който до момента беше кмет на най-голямото село в общината - Рибново.

Дъщерята на Башев отхвърли коментар, разгласи обаче, че чака през днешния ден той да бъде освободен, с цел да може и той да упражни правото си на избор.
 Главният прокурор: Ахмед Башев е арестуван по съмнение за пазаруване на гласове Главният прокурор: Ахмед Башев е арестуван по съмнение за пазаруване на гласове
Ахмед Башев е арестуван в село Рибново тази нощ, откакто против него е подаден сигнал за пазаруване на гласове в интерес на единия от претендентите на балот...

Ахед Башев беше дълготраен кмет на Община Гърмен, на първия тур обаче не съумя да стигне до балотажа.

Към момента обстановката в общината е спокойна.
Още по тематиката Избираме кметове и общински съветници
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР