Резултатите от изборите в Пловдив определиха Здравко Димитров от ГЕРБ

...
Резултатите от изборите в Пловдив определиха Здравко Димитров от ГЕРБ
Коментари Харесай

Здравко Димитров е новият кмет на Пловдив

Резултатите от изборите в Пловдив дефинираха Здравко Димитров от ГЕРБ за кмет на града. На второ място остана Славчо Атанасов, повдигнат от локална коалиция.

С повече информация - Димитър Димитров

В Дома на културата " Борис Христов " завърши представянето на Здравко Димитров и на 6-те районни кмета на Пловдив, които ще влязат в своите пълномощия на 11 ноември.

ГЕРБ печели кметските мандати в 10 общини, претендентите на Българска социалистическа партия съумяха единствено в 3.

Съществените промени:

В Асеновград след два мандата на Емил Караиванов от Българска социалистическа партия в този момент на поста се завръща Христо Грудев от ГЕРБ.

В община Родопи ГЕРБ отстъпи на Българска социалистическа партия, а алената цитадела Брезово в този момент ще бъде ръководена от кмет на ГЕРБ - Христо Енков.

В Пловдив - Здравко Димитров препотвърди своя ангажимент от предизборната акция, че налог моторни транспортни средства би трябвало да бъде понижен.

За разтоварването на градския трафик и другите неща, които предстоят - ето какво сподели Димитров:
Здравко Димитров, определен за кмет на Пловдив: В Пловдив данъкът е доста висок. Има напрежение. Когато го подвигнаха доста транспортни компании напуснаха града, това е неприемливо. Аз съм " за " намаляне на налог МПС. Може би би трябвало да събера хората, с които ще работя, да одобряват ясни правила за работа, които би трябвало да се съблюдават. Едно от първите неща, с които ще се заема е трафика. А другояче има доста първи неща. Още по тематиката Местни избори 2019
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР