Бившият капитан на националния отбор на Германия по футбол Филип

...
Бившият капитан на националния отбор на Германия по футбол Филип
Коментари Харесай

Филип Лаам: Германия трябва да намери правилните хора

Бившият капитан на националния тим на Германия по футбол Филип Лаам е обезпокоен за способността на сегашния отбор да се показа на равнище при семейството си на Европейското състезание през 2024 година след ранното отпадане от Мондиала в Катар.

" Отборът наподобява по този начин, като че ли няма управление. Сега би трябвало да намерим верните хора, предвид на Европейското състезание вкъщи, което стартира след 18 месеца и за които резултатът на Световния шампионат, несъмнено, е злополука ", той написа в колонка за медийната група RedaktionsNetzwerk Deutschland.

Лам разкритикува представянето на Бундестима в отбрана по време на шампионата в Катар.

" Винаги сте имали възприятието, че можем да преобладаваме над противника и да създадем положения, само че ни липсваше непоклатимост в отбрана. Това беше призрачен сън за вратаря Мануел Нойер на моменти, като се има поради какъв брой постоянно играчите се показваха свободни пред него ", написа още някогашният бранител на Байерн, представен от ДПА.

Той обаче е на мнение, че в тима има капацитет.

" Имаме доста положителни играчи, огромни гении като Джамал Мусиала, Лерой Сане, Серж Гнабри, Кай Хаверц. Но те би трябвало да поемат отговорност ", сподели още Лаам.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР