Бившият капитан на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров в навечерието на

...
Бившият капитан на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров в навечерието на
Коментари Харесай

Здравко Лазаров: Камбуров трябва да е №1, Локо е отборът на ...

Бившият капитан на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров в навечерието на светлите християнски празници прикани Мартин Камбуров да бъде определен за Футболист №1 на изтичащата година. Двамата бяха съотборници на Лаута през сезон 2013/2014. Електричката, както е известен във футболните среди, остави дълготраен спомен с изявите си за черно-белите, като два пъти бе избиран от почитателите за №1 на клуба (2010 и 2011 година).

Здравко Лазаров е роден в град Септември, само че е младеж точно на Локомотив Пловдив. На Лаута го води именитият Иван Кънчев. Играе 3 сезона за железничарите, записвайки 97 мача и 26 гола за шампионата.

" Знаете, че Локомотив Пловдив ми е на сърцето. Сашо Тунчев се оправя повече от добре с капацитета, с който разполага в тима. Дори мога да кажа, че си изсмуква от пръстите. Ще му бъде мъчно обаче напролет, в случай че не бъдат взети нови футболисти ", съобщи Лазаров пред екипа на Букмейкър Рейтинги.



Лазаров, който бе част от състава на България на Евро 2004, изрази мнение и за това кой съгласно него би трябвало да стане Футболист №1 на България за 2021 година.

" Категорично Мартин Камбуров. Той заслужава наградата. Тази година направи нещо историческо, усъвършенства върха на Петър Жеков. Мартин играе на 41 години. Аз персонално знам какво е да си настоящ футболист на такава възраст, тъй като и аз играх до 40 години. Не е като да си на 20. Тялото никога не е същото. Няма две отзиви по въпроса – Камбуров би трябвало да е №1. И тук премията изобщо няма да е като снизходителна, тъй като към този момент е на края на кариерата си и да му бъде дадена. Напротив – Камбуров играе на равнище и продължава да вкарва голове, с които носи победи на тима си ".
Свързани вести Гочо и Електричката подвигнаха децибелите на Лаута Мартин Камбуров: Честито, Локо! Мартин Камбуров: Локо, благодаря!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР