Бившият капитан на футболните ни национали Ивелин Попов е пред

...
Бившият капитан на футболните ни национали Ивелин Попов е пред
Коментари Харесай

Турци изпреварват български тимове за Ивелин Попов

Бившият капитан на футболните ни национали Ивелин Попов е пред контракт с турски клуб, написа Гонг. Най-близо до подписа му е Анталияспор, осведомят локалните медии, а на другия името се пази в загадка. Попето е добре прочут в югоизточната ни съседка, като игра от 2010 до 2012 година в Газиантеп. След това той отиде в Кубан, мина през Спартак Москва, с който стана първенец, а в този момент е част от приятната изненада в Русия Ростов.

Ивелин има още година и половина от контракта си с съветския тим, само че не е загадка, че актуалният клуб на Попето има финансови проблеми и поради това може да продаде някои от най-конвертируемите си играчи. В края на предходната година се появи информация, че в Ростов има големи финансови проблеми и футболистите са 3 месеца без заплати. Все още не е ясно дали въпросните пари са платени.

Иначе Анталияспор е в зоната на изпадащите в Суперлигата и точно поради това стяга мощна селекция, с която да се избави. Треньор на " скорпионите " е Тамер Тума, а в тима към този момент бе притеглен един състезател от съветското състезание. Става дума за национала Фьодор Кудряшов, който за последно бе част от Сочи. В състава на Анталияспор е и добре познатият у нас някогашен футболист на Черноморец Бургас Аатиф Шаешу.

Ако " скорпионите " съумея да привлекат Ивелин Попов, то това ще е удар по родните Левски и Лудогорец, които наблюдават обстановката му в Ростов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР