Бившият капитан на Байерн (Мюнхен) Лотар Матеус вярва, че шефовете

...
Бившият капитан на Байерн (Мюнхен) Лотар Матеус вярва, че шефовете
Коментари Харесай

Лотар Матеус: Сигурен съм, че Леверкузен ще стане шампион

Бившият капитан на Байерн (Мюнхен) Лотар Матеус има вяра, че шефовете на клуба разискват бъдещето на старши треньора Томас Тухел след загубата от водача в Бундеслигата Байер (Леверкузен) с 0:3 през уикенда. Той съобщи още и че е сигурен, че Байер ще стане първенец.

Матеус съобщи в рубриката си по телевизия Sky TV, че не би било изненада, в случай че работата на Тухел бъде сложена под въпрос.

" Това сигурно ще бъде дискутирано вътре в клуба. Дори по този начин би трябвало, тъй като всичко друго не би било в стила на Байерн ", разяснява международният първенец с Германия от 1990 година.
 Гръм от Германия: Жозе Моуриньо сменя Тухел в Байерн (Мюнхен)
Гръм от Германия: Жозе Моуриньо сменя Тухел в Байерн (Мюнхен)

Португалският експерт към този момент е почнал да учи немски

Изпълнителният шеф на Байерн Ян-Кристиан Дреезен отхвърли сходно нещо след мача, само че Матеус счита, че Тухел избрал неточните играчи и тактичност за мача против Байер Леверкузен.

" Бях доста сюрпризиран от неналичието на играчи с ДНК-то на Байерн в този дуела. На мястото на Томас Тухел щях да дам преимущество на Томас Мюлер, Йозуа Кимих и Матайс де Лихт в срещата тъкмо с Байер ", изясни Лотар Матеус, който е и някогашен народен селекционер на България.

Кимих и Мюлер влязоха като запаси в 60-ата минута, когато съставът от Леверкузен към този момент водеше с 2:0, а Де Лихт остана измежду запасите.

" Сигурен съм, че в този момент Байер Леверкузен ще стане първенец, а в случай че продължи да играе по този тачин, тогава ще бъде повече от справедливо ", добави Матеус.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР