Бившият кандидат за депутат от коалиция Патриотичен фронт Валентин Велев

...
Бившият кандидат за депутат от коалиция Патриотичен фронт Валентин Велев
Коментари Харесай

Бившият кандидат-депутат с марихуаната се размина с условна присъда

Бившият претендент за народен представител от коалиция " Патриотичен фронт " Валентин Велев се споразумя с прокуратурата и получи условно наказване за държане на марихуана и развъждане на растения от рода на конопа, оповестява БНР.

След като прегледа съглашението, Софийският градски съд дефинира като " безпричинно занижено " контрактуваното от Велев и прокуратурата наказване от една година и 11 месеца затвор при 3-годишен изпитателен период.

Според магистратите то няма да реализира задачите на правораздаването, тъй като закононарушението, за което кандидат-депутатът се е признал за отговорен, се характеризира с висока степен на социална заплаха.

Съдът предложи наказването да е 2 години затвор с 3-годишен изпитателен период и санкция от 5000 лв..

След като представителят на държавното обвиняване и Валентин Велев се съгласиха, съглашението, което има мощ на влезнала в действие присъда, беше утвърдено.

Бившият претендент за депутат от коалиция " Патриотичен фронт ", бе задържан на 7 ноември при профилирана полицейска интервенция край Сливен, при която бяха иззети растения канабис. Тогава той изясни, че засял " малко китки " в Балкана за лична консумация, тъй като страдал от болки в кръста. 

Велев подаде заявление за изтриване от листите на " Патриотичен фронт " и разгласи, че ще напусне НФСБ. От партията на Валери Симеонов оповестиха задържането му като " предизборна офанзива ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР