Бившият изпълнителен директор на Opel- Никола Лошелер, който за кратко

...
Бившият изпълнителен директор на Opel- Никола Лошелер, който за кратко
Коментари Харесай

Михаел Лошелер поема ръководството на Nikola Motor

Бившият изпълнителен шеф на Opel- Никола Лошелер, който за малко застана отпред на виетнамската компания , поема ръководството на компанията Nikola Corporation.

Американската Nikola Corporation, която макар сериозните проблеми при започване на бизнес дейностите си има упоритостите да се трансформира в международен водач в региона на тежкотоварните коли с нулеви излъчвания, разгласи че Лошелер поема поста президент на компанията, ще дава отговор за подразделението Камиони и ще дава отговор непосредствено през изпълнителния шеф на фирмата- Марк Ръсел.

"Михаел Лошелер носи със себе си няколко десетилетия опит непосредствено от автомобилната промишленост за нашия към този момент приключен лидерски екип в Nikola ", разяснява Марк Ръсел. "Неговата роля ще бъде от извънредно значение, като Nikola Tre BEV се доближава до производството, и ние продължаваме да реализираме триумфи в разпработката на Nikola Tre FCEV ".

"Няма потребност да разясняваме, че употребяващите водородни горивни кафези и акумулатори коли с нулеви нездравословни излъчвания са бъдещето на подвижността, и аз съм извънредно горделив да се причисля към компания, която е измежду пионерите в тази световна промяна ", разяснява Лошелер. "Моята кариера ме приготви добре за реализиране на амбициозните стадии, нужни, с цел да се случи това ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР