Бившият италиански премиер Силвио Берлускони е приет в интензивното отделение

...
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони е приет в интензивното отделение
Коментари Харесай

Силвио Берлускони отново е приет в болница | Състоянието му за момента е стабилно

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони е признат в интензивното поделение на болница в Милано поради проблеми със сърцето.

86-годишният магнат и милиардер е в кардиохирургията на болница " Сан Рафаеле ", прецизира източник от неговото обграждане. Състоянието му за момента е устойчиво, показва организация АНСА.

Берлускони беше в същата болница и предходната седмица, съгласно публични известия - за проучвания.

Четирикратният министър председател на Италия е създател на партията Форца Италия, която влиза в обединението, която поддържа държавното управление на настоящия министър-председател Джорджа Мелони.

През април 2021 година Берлускони прекара в болница три седмици поради последствия от Ковид-19. Той се болести с вируса през септември предходната година.

От години ветеранът на италианската политика страда от възходящи здравословни проблеми, през 2016-та претърпя и тежка интервенция на сърцето.

Берлускони влезе в политиката през 1994-та, остана в нея повече от две десетилетия и заемаше премиерския пост общо девет години. Имиджът му частично беше засенчен от секс-скандали и правосъдни процеси, само че за милиони италианци той въплъщава златните години на националната стопанска система.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР