Бившият играч от Националния отбор по футбол на България и

...
Бившият играч от Националния отбор по футбол на България и
Коментари Харесай

Валери Божинов става рекламно лице на Samsung Experience Store

Бившият състезател от Националния тим по футбол на България и звезда на Ювентус и Манчестър Сити, Валери Божинов, става рекламно лице на Samsung Experience Store – официалните магазини в България на известния южнокорейски бранд. 

Развълнувани сме, че Валери Божинов се причислява към нашето Samsung семейство. Неговата отдаденост на марката и харизматичното му наличие го вършат съвършения дипломат за нашите магазини “, съобщи Виолета Сталийски, изпълнителен шеф на веригата Samsung Experience Store.

Валери Божинов ще заеме централно място в разнообразни промоционални начинания, в това число телевизионна реклама, както и доста наличие, продуцирано от самия него.

За мен е чест да стана лице на Samsung Experience Store. Винаги съм бил покровител на Samsung и това партньорство ми разрешава да споделя тази пристрастеност със света. Нямам самообладание да покажа невероятните артикули и услуги, които магазините на Samsung оферират. Както съм казвал и преди – класата е безконечна! “, разяснява Божинов.



„ Това съдействие надвишава харизматичното наличие на Валери. Заедно ще се стремим да покажем цялостния пакет от услуги, предлагани от Samsung Experience Store България, наблягайки нашия ангажимент към нововъведенията, качеството и удовлетвореността на клиентите “, добави Виолета Сталийски.

Официалните магазини на Samsung се намират в столичните молове The Mall, Парадайз Център, Сердика Център и Ринг мол. В тях се обитават и сервизи на марката.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР