Бившият играч на ЦСКА Ивайло Андонов сподели пред Мач Телеграф“

...
Бившият играч на ЦСКА Ивайло Андонов сподели пред Мач Телеграф“
Коментари Харесай

Легенда на ЦСКА разкри: Продажбата на Назон предотврати негов конфликт с Каранга

Бившият състезател на ЦСКА Ивайло Андонов показа пред „ Мач Телеграф “ мнението си за продажбата на водещия изпълнител на ЦСКА – Дюкенс Назон. Той разяснява и други настоящи тематики към клуба от Борисовата градина.
„ От чисто мениджърска и футболна позиция мисля, че прехвърлянето на Дюкенс Назон е верен. Настрана оставяме гледната точка на почитателите. Щом се дават пари за него, добре да се продаде. В ЦСКА работят задоволително кадърни хора и се вижда от години, че умеят да притеглят и да продават играчи. Идва някой футболист за по-малко пари, а се продава за повече. Това би трябвало да го приемем. Трябва всички да бъдем по-прагматични, тъй като клубовете се нуждаят от пари. Това е пътят пред всеки футболен клуб. Всеки знае, че тимовете имат проблеми с финансирането. Изобщо, това важи за всички спортове. След като има проблеми, единственият метод, който може да помогне все още, е продажбата на водещите футболисти.
Ще е хубаво да има повече българи, които да се продават. Колкото до това дали Назон ще липсва, не знам. Има си треньори, които да се погрижат за това. Ако те са положителни, ще му покрият неналичието и ще намерят разновидности. Дори и да няма характерен централен нападател като него в състава или подобен с неговите качества. Ако би трябвало, ще сменят схемата на игра. Но незаменими хора няма. Ще намерят метод. Всеки един добър треньор ще направи нужното, с цел да се оправи без даден футболист. И без петел се съмва! Един си потегля, а различен идва “, разяснява Андонов.
„ Единият вид е Фернандо Каранга, който се завърна на „ Армията “. Ако беше останал и Назон, един от двамата трябваше да е запаса. Това по-добре ли е? Най-малкото, щеше да има спор сред двамата. Накрая можеше от двата стола да се падне на земята. Щом Каранга още веднъж е част от отбора, е редно да му се даде късмет. Той имаше доста добър първи престой в клуба. Ако още веднъж покаже качествата си, евентуално след време ще бъде още веднъж продаден. Привличането му е добър ход. Той е потвърдено име и ще е добре да помогне на ЦСКА.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР