Бившият играч и треньор на ЦСКА – Ангел Червенков, сподели

...
Бившият играч и треньор на ЦСКА – Ангел Червенков, сподели
Коментари Харесай

Той направи Гриша Ганчев шампион, затова може да даде този съвет на Саша Илич

Бившият състезател и треньор на ЦСКА – Ангел Червенков, показа пред „ Мач Телеграф “, че тимът е направил крачка напред в развиването си и адмирира Саша Илич за положителното показване на футболистите му по време на летните контроли.
„ Това, което виждам, е крачка напред в развиването на тима. Доста по-убедителни игри направиха в контролите. Доста по-обнадеждаващи попълнения се взеха. Младите сносно се показаха. Има положителни мнения за тяхното показване и те са изцяло основателни, тъй като демонстрират експанзия, добра игра и задоволително упоритост. Мисля, че това, което управлението прави сега, е похвално. Добавя се класа в тима, а това беше неотложно. Поздравления за тези ходове.
Трябва да се дава късмет на младите момчета. Но, когато имаш тим, който се готви и преследва първото място, не се вършат взаимни отстъпки, а и не трябва. Доста е рисковано от треньорска позиция да даваш късмет на младите и да побеждаваш във всяка среща. Има моменти по време на даден дуел, когато може да ползваш услугите на даден млад състезател. Най-вече той на тренировките подсказва дали е подготвен душевен и физически. Там се вижда какъв му е характерът и какви са му опциите. Треньорският щаб най-добре преценя кой състезател да се употребява и по кое време. Според мен ще има задоволително игрово време за младите момчета, с цел да покажат своите благоприятни условия. Може и някои от тях да се дадат чартърен някъде.
Марк-Емилио Папазов през предишния сезон игра в Хебър. Това беше от изгода за него, тъй като играеш в Първа лига против разнообразни тимове. Виждаш в такива моменти какви са ти опциите и до каква степен си стигнал. Става ти ясно какво можеш да развиеш по-добре. Работиш с други положителни треньори и се обогатяваш. Това е един плюс. В Хебър конкуренцията не беше толкоз огромна, колкото в първия тим на ЦСКА. Игровата процедура е от извънредно значение. Млад състезател не се развива като футболист от пейката. Не бива да ти липсват игровите минути. На терена се вижда какво можеш, когато ти се гласоподава доверие “, приключи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР