Бившият играч и изпълнителен, директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла се

...
Бившият играч и изпълнителен, директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла се
Коментари Харесай

Ще се изненадате какво пък заговори сега Майкъла: ЦСКА отива към калъфка

Бившият състезател и изпълнителен, шеф на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла се врътна за следващ път. Миналата седмица той разгласи, че ЦСКА ще стане първенец. А през днешния ден към този момент е на друго мнение.
Левски играят мощно и ме тормозят. Започнаха да се показват на равнище, Арда е един от най-сериозните тимове в Първа лига, те ги размазаха. Затова се тормозя. Защото една възможна загуба от Левски, по-късно и от Лудогорец и още веднъж отиваме на калъфка, предвижда Майкъа..
Да си спомним, че и последния път, в който бяхме доста покрай купата – през 2012 година, тогава и Левски, и Лудогорец ни биха в края на сезона, напомни Илиев
Левски играят по-добре от нас, изрично. Но ние бием, което е най-важното. През този сезон имаме шанс и би трябвало да се възползваме оптимално от него. Господ е с нас. И против Спартак Варна представянето не беше безапелационно. Ако техният нападател бе вкарал двайсетина минути преди края, не съм сигурен, че щяхме да имаме сили да вкараме нов гол, твърди някогашната звезда.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР