Бившият хегемон в тежка категория на професионалния бокс Майк Тайсън

...
Бившият хегемон в тежка категория на професионалния бокс Майк Тайсън
Коментари Харесай

Майк Тайсън: На Фюри няма да му е лесно срещу Нгану

Бившият хегемон в тежка категория на професионалния бокс Майк Тайсън има вяра, че ММА боецът Франсис Нгану може да затрудни сегашния международен първенец по бокс на WBC Тайсън Фюри в идната им борба на 28-и октомври в Саудитска Арабия.

Пред ESPN Железния показа, че към този момент оказва помощ на някогашния първенец на UFC в подготовката му за боксовата среща с Краля на ромите .

„ Нгану има доста професионални борби, само че към момента не е играл по разпоредбите на бокса. От работата ми с него през вчерашния ден видях, че има умения и мисля, че пред него има положително бъдеще. Битката няма да бъде неравностойна, както множеството хора си мислят. На тренировката през днешния ден го попитах дали има болки някъде след бруталната подготовка през вчерашния ден, само че той сподели, че е изцяло наред. Продължаваме да работим. Ще създадем по този начин, че борбата да бъде доста оспорвана “ , безапелационен е Майк Тайсън.

Двамата нокаутьори към този момент са работили дружно, въпреки и за малко. През 2022 година по време на фотоси за реклама Тайсън е споделил няколко съвета на Нгану по какъв начин да усъвършенства бокса си.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР