Бившият главен прокурор Иван Гешев е посещавал клуба на Мартин

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев е посещавал клуба на Мартин
Коментари Харесай

Жената на Нотариуса и друг свидетел заковаха Гешев: Ходил е в клуба на разстреляния

Бившият основен прокурор Иван Гешев е посещавал клуба на Мартин Божанов, по прякор Нотариуса. Това са оповестили очевидци по делото против незаконната група на Божанов, което се води в Софийската градска прокуратура, стана ясно в събота.
Дали това е правилно обаче занапред ще се обяснява от държавното обвиняване.
По делото били разпитани десетки очевидци, като разпитите се провеждали извънредно интензивно от тримата наблюдаващи прокурори. След тези разпитани хора, сред които имало съдии, прокурори и даже прокурорски асистент, имало такива, които споделили, че някогашният основен прокурор е ходил в SS club. Бившата жена на Божанов – Адриана, която се е развела с него през 2017 година и оттогава били в пикантен спор за фамилното имущество, твърдяла същото.
Самото дело против Божанов стартира в действителност по сигнал на някогашната му брачна половинка през 2022 година, подаден в ГДБОП.
Според очевидците визитите на Гешев в клуба били по времето, когато бил отпред на спецпрокуратурата и завършили с избирането му за основен прокурор. Всичко това обаче към този момент остава в областта на изказванията.
Преди време от Софийската градска прокуратура прецизираха, че единствено по себе си визитата в едно заведение не е нарушаване на закона. Изяснява се и дали други магистрати са ходили в клуба на Божанов, както и дали има такива, които са опъвали чадър над незаконната му активност.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР