Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира слуховете за

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира слуховете за
Коментари Харесай

Бербатов за скандала с Моуриньо и Погба: Вниманието трябва да е насочено към случващото се на терена, не извън него

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разяснява слуховете за скандал сред мениджъра на " алените дяволи " Жозе Моуриньо и звездата на тима Пол Погба.

 Пол Погба и Жозе Моуриньо заровиха томахавките
Погба и Жозе заровиха томахавките

Французинът отчаян най-много от това, че не е най-скъпоплатеният състезател

" Нито единият от тях не би трябвало да напуща! В един толкоз огромен клуб няма по какъв начин да няма напрежение, тъй като има играчи с огромно его, които желаят постоянно да печелят, а това може да сътвори спор сред тях и треньора.

Когато си същински мъж и имаш задоволително опит, знаеш по какъв начин да се справяш с сходни обстановки. Когато обаче другите непрекъснато приказват за спор, по никакъв начин не те улесняват. Аз нямам вътрешна информация от клуба, тъй че мога единствено да предсказвам дали този проблем фактически съществува. Дори и да има подобен обаче, забърканите в него би трябвало да са наясно по какъв начин да го решат. Ние всички сме хора и вършим неточности, само че вниманието в тази ситуация би трябвало да е ориентирано към терена и това, което се случва на него ", съобщи Бербо в изявление за " Mirror ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР