Бившият футболист на Левски и националния отбор на България Илиан

...
Бившият футболист на Левски и националния отбор на България Илиан
Коментари Харесай

Коловати от Япония: Успех на всички кандидати без Гонзо и Касабов!

Бившият футболист на Левски и националния тим на България Илиан Стоянов пусна в обществените мрежи позиция обвързвана с утрешния Конгрес на БФС.

Той също по този начин съобщи, че чака от някогашния си клуб Левски позиция по отношение на това за кой претендент ще гласоподава в петък.

Първоначално Стоянов, който работи в Япония, бе декларирал, че ще се кандидатира за президент на БФС, само че по-късно се отхвърли от това желание.

Ето мнението на Илиан Стоянов:

" Приятели,

Иска ми се българският футбол от на следващия ден да тръгне по такава посока, че на такива като мен да им се желае да се върнат и да оказват помощ с каквото могат. Признавам, че виждам български футбол съвсем напук, гледката е несравнима с това, което дават малките екрани от другите шампионати. Иска ми се всички към 500 клуба, които ще дефинират новия президент на БФС изрично да потърсят пътя към Европа.

Държавата ни от дълго време е в Европейски Съюз, а футбола ни си стои на Балканите и то на най-долното равнище. Ни ми се изпада в дребнотемие, само че мощно искам младата и свежа управническа кръв да покаже какво може. Дано клубовете схванат, че с ръководителите от последните 18 години няма по какъв начин да вдигнат равнището си и да вземат участие в почтена конкуренция и да са част от гледаем артикул.

Успех на всички претенденти без Гонзо и Касабов! В които не виждам капацитет, нито морал, да бъдат част от новото. Както и в Петьо Костадинов, който е от същото крило.

Недоумявам по какъв начин при заявената от притежателя на Левски цялостна бистрота, по какъв начин той не намира за належащо да уведоми ентусиастите по отношение на позицията на клуба на конгреса. Може би чака разградски указания?

Накрая стоя с името си и престижа си и заявявам, че ще бъда първия критик и опозиционер, в случай че идващия президент на БФС не работи по този начин, както е заречен! В тази работа няма другари, футболът ни се нуждае от експерти, от почтени и открити хора.

Поздрави от далечна Япония ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР