Бившият футболист Костантин Велков е сочен на победител във Фермата“.

...
Бившият футболист Костантин Велков е сочен на победител във Фермата“.
Коментари Харесай

Слух от кухнята на „Фермата“. Любимецът на зрителите Коко печели формата?

Бившият футболист Костантин Велков е апетитен на победител във „ Фермата “. Коко, както всички го назовават, е сигурен финалист в шоуто на Иван и Андрей. Общо шестима стигат до последния стадий на „ Фермата “. Един от тях сигурно е наследникът на добре познатия футболен треньор Антон Велков. За трите месеца в стопанството Коко сподели на цяла България, че няма невъзможни неща, с което събра куп позитивни оценки от почитателите на формата, предава България Днес.
Самият край на „ Фермата “ е плануван за 8 декември. И през тази години продуцентите на предаването вземат решение края на шоуто да е след останалите в родния ефир. В случая – „ Мастършеф “ и „ Игри на волята “, които завършват по-рано.
На финала ще има доста борби сред шестимата финалисти. Решаващ обаче ще се окаже вотът на някогашните участници. Именно там е най-голямата мощ на Коко. Бившият футболист е в отлични връзки с всички от формата. Никога не е имал кавги и шумни драма с останалите. За разлика от главния си съперник за 100-те бона – Кенан. Земеделецът се изпокара с половината „ Ферма “ и е дребна вероятността да получи огромен % от вота на участниците. На всичкото от горната страна Коко е в топформа и с лекост минава през всяко едно затруднение. Той към този момент неведнъж се потвърди и на арената и на всички им е ясно, че мъчно може да бъде надвит.
Костадин влиза във „ Фермата “, тъй като от дълго време желае да се откъсне от живота в огромния град. Дълги години Коко уговаря брачната половинка си да се реалокират на село, само че половинката на някогашния футболист отхвърля. Затова взема решение да излезе от личната си среда и да се впусне в шоуто.
„ Влизам във „ Фермата “, тъй като от дълго време бленувам да пребивавам на село, само че жена ми не желае. Аз съм патриот и одобрявам българското “, нееднократно е заявявал Коко в шоуто.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР