Бившият футболист и треньор на ЦСКА Христо Янев коментира предстоящото

...
Бившият футболист и треньор на ЦСКА Христо Янев коментира предстоящото
Коментари Харесай

Христо Янев: Лудогорец трябва да се радва, че играе в едно първенство с ЦСКА, дано се поздравим с успеха срещу Левски

Бившият футболист и треньор на ЦСКА Христо Янев разяснява идното дерби с Левски, както и протичащото се в българското състезание сега.

Двубоят сред столичните грандове е на 29 септември.

 Али Соу: Може би сме любимци в дербито с Левски
Новата перла в офанзивата на ЦСКА: Може би сме любимци в дербито с Левски

" Беше положително чувство, вкарах в първия си мач за тима "

" Трудно е да се каже кой влиза като любимец в мача сред Левски и ЦСКА. Обикновено този, който влиза като любимец излиза като изгубил. Мога да приказвам съответно за тима на ЦСКА - има положителни футболисти. Притежава огромна класа сега, която не е била отдавна. Мисля, че всеки, в случай че даде най-хубавото от себе си, може да се поздравим с триумфа.

Това, че ЦСКА и Левски заемат първите две места в таблицата, ще направи дербито по-оспорвано, само че не и по-различно. Това са двата тима, които постоянно дефинират между тях кой да завоюва самочувствие за почитателите си с в дните след мача. Този мач се играе за почитателите и за футболистите, които са на терена.

Лудогорец би трябвало да стане още три пъти по седем пъти първенец, с цел да стигне ЦСКА. На тоя стадий би трябвало да се радват, че вземат участие в едно състезание с тим като ЦСКА ", сподели Янев пред публицистите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР