Бившият футболист и настоящ съветник в Борусия Дортмунд Матиас Замер

...
Бившият футболист и настоящ съветник в Борусия Дортмунд Матиас Замер
Коментари Харесай

Замер: Припаднах като видях офертата за Холанд

Бившият футболист и сегашен консултант в Борусия Дортмунд Матиас Замер разкри, че Манчестър Сити е отправил умопобъркваща оферта за звездата на „ жълто-черните “ Ерлинг Холанд. Финансовите параметри по нея са били толкоз стряскащи, че са предиздвикали Замер да падне на земята.

„ Когато видях офертата на Ман Сити, напряко припаднах. Наложи се жена ми да ме вдигне. Не мога да броя до толкоз ”, съобщи ностилят на „ Златната топка “ за 1996 година той пред „ Amazon Prime “.

Самият той, обаче, не разкри какъв брой пари са предложили „ жителите “ за норвежкия голаджия на Дортмунд, като Холанд е мечтан още от Барселона и Реал Мадрид.

„ Пеп Гуардиола и Холанд биха извлекли изгода един от различен. Пеп, с който работих три години в Байерн, има избрана визия за футбола, само че мисля, че той може също по този начин да се приспособява и към жанр с централен нападател като Ерлинг. Самият Гуардиола също ще би трябвало да научи нещо от Холанд. Те би трябвало да си паснат, ще бъде забавно да гледаме ”, добави Замер.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР