Бившият футболист и директор в ЦСКА - Георги Илиев, беше

...
Бившият футболист и директор в ЦСКА - Георги Илиев, беше
Коментари Харесай

Майкъла: Бебратов да се учи от Боби, ЦСКА и Левски уреждаха мачове

Бившият футболист и шеф в ЦСКА - Георги Илиев, беше посетител в подкаста " Неформално с Георги Петков ". Той приказва по доста тематики.

Ето какво сподели:

" При Батков и Чорни да не би да нямаше уредени мачове? И ЦСКА не прави изключение, несъмнено. Дори на Паро му се наложи да се съобрази. Вярна, единствено в един мач. Тогава трябваше да загубим от един тим, с цел да го оставим в елита.

Какво са отговорни БФС на клубовете? Какво им пречи Боби? Да им каже по какъв начин да си упражняват децата в школите ли? И вместо да се сърди, Бербатов трябваше да се учи от Боби. Да му стане вицепрезидент. Както Боби се учеше от Батето. И в случай че го беше направил, Митко щеше в този момент към този момент да е президент.

Преди време бях изпълнителен шеф на ЦСКА. Дано имат доста такива шефове като мен. Аз трансформирах цялата конструкция. Облякох стадиона, смених климатици, купихме 300 фотьойла, ложи направихме, тв приемници, дивани... Всичко е мое, всичко е с фактури. Сега главната тематика е ЦСКА да направи нов стадион. Гриша Ганчев и Инджов направиха Панчарево, в този момент и нов стадион нека има. Това е нашият дом, на ЦСКА. Ние не желаеме на друго място. Това е Царска градина. Заради това ние сме там, а Левски е в Подуяне.

В годините постоянно Левски и ЦСКА сме се употребили с протекциите на съдиите. Защо? Защото сме най-хубавите. Съдиите не оказват помощ единствено на Лудогорец, само че и на Левски, и на ЦСКА ".

Ето цялото изявление:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР